全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025届群力考卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
全国@0所名校高考模拟金典卷的岩石。既然你现在知道了,你可能会吃惊得瞠目结舌。”由此可推知,Griffiths感到很惊讶。35.答案D解题分析主旨题。根据全文可知,地质学家James Smith和他的同事在南极冰层打洞以获取海底沉积物样本时却意外发现海底有生命存在。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。There was a time when I was very concerned about what other people thought of me,especially when I was misunderstood and labeled incorrectly.36 Of course,you need to dosomething to let go of that mental suffering if you are stuck in such a similar situation.●37What makes what other people think of you so important?If other people's opinions causeyou to worry,chances are that you have a tendency to be pleased.Being favored might be awinning formula for you in the past.Certainly,there are advantages to having someone's highregard.But if it doesn't come as expected,ignore it.OUnderstand you can't control others.The reality is that you cannot control what another person thinks of you.What most peopledon't understand is that we often form opinions of others based on associations we had in thepast.38 That's his or her private views.OPractice daily self-love and acceptance.Your situation may come from a concept that we are not as worthy as another person and ourneeds are not as important as theirs.39 That's to say,there is no one above or below you.We all have different roles but that does not make anyone more valuable as a human being.OStay true to your values and do your own thing.You will not need to be concerned with the few people who just don't seem to understandyou.40A.Try to be who you really are.B.Identify and understand why you care.C.Recognize you are equal to every other person.D.They think of you in your shoes now and then.E.You can live your fulfilling life and they will live theirs.F.Caring too much about their views was energy-consuming and unnecessary.G.And the bottom line is that it's none of your business what another person thinks of you.【答案与解析】总是担心别人对自己的看法?你需要用正确的心态处理这个问题一做好自己。36.答案F解题分析根据上下文可知,我总是担心别人对我的看法。F项“过多地关心他们的观点非常消耗精力,这也是不必要的。”符合语境。37.含案B解题分析根据下文可知,本段主要讲述了为什么别人的看法对你来说那么重要。B项“确定并理解你为什么在乎。”符合语境。38.答案G【24新高考·JD·英语-Y】10
本文标签:
全国高考冲刺压轴卷答案
冲刺试卷答案
名校之约·仿真模拟全国卷答案
冲刺预测YX·全国卷答案
冲刺预测卷答案
普通高等学校招生全国统一考试 冲刺卷答案
名校学术联盟答案
顶尖名校联盟答案
全国高中名校名师答案
全国高考冲刺压轴卷 答案
冲刺押题卷答案
全国高考·冲刺预测卷答案
模拟冲刺卷答案
高考冲刺信息答案
高考冲刺押题卷答案
名校导航冲刺金卷答案
冲刺押题答案
普通高等学校招生全国统一考试·冲刺预测卷答案
XX普通高等学校招生全国统一考试冲刺卷答案
冲刺预测答案
普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测·全国卷答案
冲刺答案
全国统一招生考试冲刺押题卷答案
2021年全国高考冲刺压轴卷答案
学英语报答案
全国高考冲刺押题卷答案
S1冲刺预测押题卷答案
高考冲刺押题卷(全国卷)答案
2023届冲刺答案
信息冲刺答案
冲刺0答案
高考冲刺卷·普通高等学校招生全国统一考试·冲刺押题卷答案
2023年普通高等学校招生全国统一考试·冲刺卷答案
冲刺卷答案
高考冲刺卷·普通高中学业水平选择性考试冲刺答案
普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测·金卷答案