全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025届群力考卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
(Text9人物采访)M:Hello,Anna Holmwood!(14)Welcome to our show!W:Hello!It's a pleasure to be here.M:Could you please introduce yourself to us first?W:Sure.I'm a history major at the University of Oxford now.I began to learn Chinese at 21 after a trip where I developeda strong interest in China.M:Do you find it difficult to learn it?W:Yes.To be honest,I'm not as smart as others,but I'm hard-working and patient.M:I think that's very important.(15)May I ask why you decided to translate Jin Yong's novel Legends of the Condor Heroes?W:(15)After reading it,I was deeply impressed and I hoped to bring it to foreign readers,so I managed to translate it.M:(16)How long did it take to complete it?W:(16)About five years.The translated book was published in 2018.It was reprinted seven times within several monthsin the UK.M:You're great.(Text10脱口秀的转变)M:The COVID-19 has influenced not only our own lives,but the lives of those who live to entertain us.One of thechanges I have seen personally has been in TV talk shows.(18)Most talk show hosts depend on having a live audience to make their shows lively.Audience laugh when they telljokes,cheer for their guests,or take part in games.But with social distancing,talk show hosts have to stay at home justlike the rest of us.This,however,has made their shows interesting in a new way.As a big fan of talk shows,the hosts like Jimmy Fallon,Conan O'Brien and Stephen Colbert are all my heroes.Without guests to interview and audiences to interact with,they've had to put new twists on their shows.Some of themhave been doing video-chat interviews with pop stars.Other hosts choose to bring their families or other people on board fortheir shows.(19)The host,Jimmy Kimmel,for example,has made videos in which he plays with his children at home.Heeven surprised a food delivery driver with a homemade pizza to thank him for his work.It is kind of heart-warming to see that even famous people have to struggle with the same problems we have whilethey're stuck at home.But these hosts still do their best to bring us laughter.(20)They have certainly cheered me upduring my time stuck inside.参考答案1~5 BBCAB 6~10 CBACB 11~15 ACABC 16~20 CAACA【答案与解析】本文为一篇应用文,介绍了4本在亚马逊网站上高票当选的小说的一些信息,供消费者参考。2l.D细节理解题。由reviewer的人数可知,Leave the World Behind人数最多,最受欢迎。22.C数字计算题。装版When We Cease to Understand the World US$15.99,精装版No One Is Talking About ThisUS$12.68,合计US$28.67。23.A推理判断题。结合第一段可知,本文是亚马逊的卖书广告。【答案与解析】本文为一篇记叙文,讲述了作者儿时经历了一次车祸后失去行走能力,后来参加了残疾人篮球队并获得巨大进步,实现了打篮球的梦想的故事。24.D细节理解题。根据第一段可知,作者小时候在公路上经历了一次事故,自那以后就被告知不能走路,故选D。25.B细节理解题。根据第五段的内容可知,Mr.Evans了解到作者的父亲之前打过职业篮球,想请他教球队的孩子们一些打球的基本要领,也就是说Mr.Evans想请作者的父亲帮忙提升球队的水。26.A推理判断题。通过全文可知,作者打篮球非常有天赋,并且在遭遇车祸后能积极面对生活中的困境,不断挑战自己,所以A项最为完整。27.D主旨大意题。文章主要讲述了作者遭遇车祸身体残疾后勇敢加入轮椅篮球队的故事。D项所述(生活中的困境不能成为人们逐梦之路上的拦路虎)最能体现本文的主旨。【答案与解析】本文为一篇说明文,介绍了科学家Steve认为人类体型可能会因为气温升高而缩小,并提供了很多科学依据。但也有科学家不赞同,认为食物和资源才是影响动物体型的主要因素。28.D细节理解题。根据第一段和第二段可知,Steve在书中说道,证据表明气温高会导致哺乳动物体型缩小,故选D。29.A细节理解题。根据第三段最后一句话可知,在北欧和斯堪的纳维亚地区的暖冬,动物的体型偏小,这符合前文Steve的观点,故选A。第二学期开学摸底联考·高一英语参考答案第2页(共4页)省十联考231394D
本文标签:
全国高考冲刺压轴卷答案
冲刺试卷答案
全国高考最新原创模拟信息卷答案
名校之约·仿真模拟全国卷答案
冲刺预测YX·全国卷答案
冲刺预测卷答案
普通高等学校招生全国统一考试 冲刺卷答案
S2全国高考模拟信息卷答案
名校学术联盟答案
顶尖名校联盟答案
全国高中名校名师答案
全国高考冲刺压轴卷 答案
冲刺押题卷答案
全国高考·冲刺预测卷答案
模拟冲刺卷答案
高考冲刺信息答案
高考冲刺押题卷答案
名校导航冲刺金卷答案
冲刺押题答案
普通高等学校招生全国统一考试·冲刺预测卷答案
XX普通高等学校招生全国统一考试冲刺卷答案
冲刺预测答案
普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测·全国卷答案
冲刺答案
全国统一招生考试冲刺押题卷答案
全国名校高中模块单元检测示范卷答案
名校联盟·模拟信息卷答案
2021年全国高考冲刺压轴卷答案
学英语报答案
全国高考冲刺押题卷答案
S1冲刺预测押题卷答案
高考冲刺押题卷(全国卷)答案
2023届冲刺答案
信息冲刺答案
冲刺0答案
高考冲刺卷·普通高等学校招生全国统一考试·冲刺押题卷答案
2023年普通高等学校招生全国统一考试·冲刺卷答案
冲刺卷答案
高考冲刺卷·普通高中学业水平选择性考试冲刺答案
普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测·金卷答案