全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025届群力考卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
M:45 minutes,with a 10-minute break.W:Well,I hear that lunchtime is at 12 o'clock,and I think I'll be starving by then.M:Don't worry.There's a 30-minute break after the second class,so we can buy something to eat.Or you can take some cookies orfruit to school.W:That's good.(Text 9)M:Hi,Marina!I'm sorry to keep you waiting.I bought a map in the bookstore.W:Oh,we don't need a map at all.I'll be your tour guide.I'm familiar with every corner of the city:Chinatown,Broadway,CentralPark,the Natural History Museum...M:That's great!Where shall we go first?Broadway?I've been dreaming of watching a musical there.W:It's the best to go there in the evening.How about going to Central Park first?M:OK.What's there to see?W:Lots of trees,walking paths,statues and areas for performances.You can relax in a wonderful nature setting in the middle of abusy city,The Natural History Museum is located on its west side,M:Many famous people mentioned Central Park in their books.It must be a place worth visiting.W:It certainly is!M:Where shall we go for dinner?A restaurant in Chinatown?W:We can go there next time.I have a classmate living in Harlem,and he is very interested in Chinese culture and wants to see you.We'll have dinner there,if you don't mind.M:No,I don't.It will be nice to meet someone who loves Chinese culture.I want to learn more about Harlem,its food and music.W:Harlem has an interesting lifestyle.You'll really love the music there.After dinner we'll go to Broadway.If we're lucky,we canbuy tickets to see a show.M:I just can't wait to go!W:OK.Let's go and take a ride on the largest subway system in America.(Text 10)W:Have you ever wanted to learn how to cook,but found that you just don't have the time?Or are personal cooking classes just tooexpensive or too much trouble?Well,MobileChef.com is here to help!We have thousands of users around the world who have putpictures of their favorite dishes on our site,along with step-by-step instructions for how to make them.Some people have even putvideos of themselves making the dishes at home.You can choose from Chinese dumplings,Italian noodles,American barbecue,Japanese rice dishes...pretty much anything you can think of!There is a search bar where you can type in key words and finddishes.You can search by country or type of food.There are special categories for vegetarians and pregnant women,and we evenhave a section where kids can add their favorites,too!If you press the "Speak"button,the instructions will be read out loud toyou as you cook!If you press the"Shop"button,you can find the best places to buy meat,vegetables,and fruit that are closest toyou...anytime,anywhere!Our website is 100%free to use.We keep it running through advertising.But if you post your dishand enough people click on the description,we'll pay you some money!Most people do it for fun,but we do have some userswhose dishes are so popular that they make enough from the site to support their families!Join MobileChef.com today!参考答案1~5 CCABA 6~10 ABCAA 11~15 BBCCA 16~20 BCABC【答案与解析】本文是一篇应用文。文章主要介绍了到新奥尔良旅游的必备信息:最佳旅游时间、重要景点和文化风情等。2l.C细节理解题。根据When to go一节中“..but Carnival-一the weeks of parades(游行)and parties from January to February一isthe best time to visit.”可知,一、二月是最佳旅游时间。22.D细节理解题。根据Where to go一节中“..Algiers Point,is just a five -minute boat ride across the Mississippi,.”可知,AlgiersPoint与新奥尔良主城隔河相望。23.B细节理解题。根据What to buy一节中“New Orleans'best known art market is French Market,”可知,French Market以工艺品闻名。【答案与解析】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了哈佛大学的一些师生冒着严寒为四月份的波士顿马拉松比赛训练。这项马拉松比赛的目的是筹款帮助一些贫困学生,而每个参赛者的参与原因不尽相同。24.A推理判断题。根据第二段“The Summer Urban Program is a network of ten summer academic camps for students aged five tonineteen from low-income backgrounds..可推断,the Summer Urban Program旨在帮助有经济困难的学生。25.C细节理解题。根据第三段、尤其是“For Kruti E.Vora,a PBHA officer and now a teacher of the school,the charity is the main【高三1月质量检测巩固卷·英语参考答案第2页(共4页)】
本文标签:
全国高考冲刺压轴卷答案
冲刺试卷答案
全国高考最新原创模拟信息卷答案
名校之约·仿真模拟全国卷答案
冲刺预测YX·全国卷答案
冲刺预测卷答案
普通高等学校招生全国统一考试 冲刺卷答案
S2全国高考模拟信息卷答案
名校学术联盟答案
顶尖名校联盟答案
全国高中名校名师答案
全国高考冲刺压轴卷 答案
冲刺押题卷答案
全国高考·冲刺预测卷答案
模拟冲刺卷答案
高考冲刺信息答案
高考冲刺押题卷答案
名校导航冲刺金卷答案
冲刺押题答案
普通高等学校招生全国统一考试·冲刺预测卷答案
XX普通高等学校招生全国统一考试冲刺卷答案
冲刺预测答案
普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测·全国卷答案
冲刺答案
全国统一招生考试冲刺押题卷答案
全国名校高中模块单元检测示范卷答案
名校联盟·模拟信息卷答案
2021年全国高考冲刺压轴卷答案
学英语报答案
全国高考冲刺押题卷答案
S1冲刺预测押题卷答案
高考冲刺押题卷(全国卷)答案
2023届冲刺答案
信息冲刺答案
冲刺0答案
高考冲刺卷·普通高等学校招生全国统一考试·冲刺押题卷答案
2023年普通高等学校招生全国统一考试·冲刺卷答案
冲刺卷答案
高考冲刺卷·普通高中学业水平选择性考试冲刺答案
普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测·金卷答案